Merve Boluğur kaçtı, Yağmur Tanrısevsin cevapladı!

Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra kendisini gece eğlencesine kaptıran Merve Boluğur, önceki gece Bebek'te görüntülendi.

Bir mekanda gece yarısına kadar arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile eğlenen Merve Boluğur, mekan çıkışında sokak satıcılarının markajına takıldı. Bir anda etrafını saran satıcılardan kurtulmaya çalışan Boluğur, gelen soruları da yanıtsız bırakarak hızla kendi aracına yöneldi.

yagmur-tanrisevsin-bomba-gibi-gelecegim-9993937

Mekandan Merve Boluğur ile birlikte çıkan Yağmur Tanrısevsin ise kısa bir sohbete imza attı. Yaz ayında iyi bir tatil yaptığından bahseden Tanrısevsin, gelecek sezona da “Bomba gibi geleceğim” diyerek sürpriz bir projenin sinyallerini verdi. Sokak satıcılarını meslektaşı Merve Boluğur’un etrafını sarmasını fırsat bilen Tanrısevsin, özel aracıyla Bebek’ten hızla uzaklaştı.

Merve Boluğur, doğum gününde yakın arkadaşına ve sevgilisine şöyle teşekkür etmişti:

"Özel bir teşekkürüm daha var; Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç çiftine, yazdığın şarkı için. Çok mutlu ettin. İyi ki doğdum o zaman."

Merve Boluğur kaçtı, Yağmur Tanrısevsin cevapladı! ile ilgili etiketler Yağmur Tanrısevsin Merve Boluğur Murat Dalkılıç Bebek Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.