Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın boşanma tarihi belli oldu

Yaklaşık iki ay önce evlendiği DJ Mert Aydın'dan kısa sürede boşanma kararı alan oyuncu Merve Boluğur, çarşamba günü boşanma davasının olduğunu açıkladı.

2 Ekim'de hayatını birleştirdiği Mert Aydın'la evliliğini sonlandırmaya hazırlanan Merve Boluğur, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan oyuncu, yakın zamanda tekrar ekranlara dönebileceği söyledi.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Çarşamba günü boşanma davası olduğunu belirten Boluğur, tüm bu yoğunluğun arasında bir taraftan da gelen senaryoları okuduğunu ifade etti.

FİKİR AYRILIĞI NEDENİYLE BOŞANIYORLAR

Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın'ın evliliği sadece 44 gün sürdü. Her yerde el ele göz göze olan çift, boşanma kararı aldı. Boluğur ile fikir ayrılığı yaşadığı öğrenilen Mert Aydın harekete geçerek boşanma işlemlerini başlattı. Aydın, avukatına talimat verdi. Basına yansıyan ayrılık haberlerinin ardından ünlü oyuncu Instagram sayfasından "Olmadı teşekkürler... Hayat bu... Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" mesajını paylaştı. Boluğur, ardından sosyal medya hesabından da 'Aydın' soyadını kaldırdı.

 

Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın boşanma tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.