Merve Boluğur hamile mi? Mert Aydın ile evleneceği tarih ve yer belli oldu

Kısa süreli birlikteliklerini nikahla taçladırmaya hazırlanan Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın düğün detayları belli oldu. Geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden ve 'evet' yanıtını alan DJ Mert Aydın vakit kaybetmeden harekete geçti. Daha önce Murat Dalkılıç ile bir evlilik yapan Merve Boluğur, sevgilisiyle 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda dünyaevine girecek. Çiftin acele karar almasıyla ilgili Merve Boluğur'un hamile olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

2017'de Murat Dalkılıç'tan boşanan Merve Boluğur yeniden dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı DJ sevgilisi Mert Aydın'dan 'drone'lu bir evlilik teklifi alan ve bu teklif karşısında havalara uçan Merve Boluğur ikinci evliliğini yapacak. Çiftin düğünü için ise geri sayım başladı. Ünlü çift 20 gün sonra hayatını birleştirecek.


DÜĞÜN 2 EYLÜL'DE FUAT PAŞA YALISI'NDA 

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan 34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur 'kocam' ve 'jelibonum' diye hitap ettiği DJ sevgilisiyle nerede ve ne zaman evleneceği ortaya çıktı. Merve Boluğur kendisinden 1 yaş büyük aşkı Mert Aydın ile İstanbul'da dünyevine girecek. Çiftin düğünü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek. İkilinin mutluluğa 'evet' diyeceği tarih ise 2 Ekim.


merve bolugur - mert aydin

MERVE BOLUĞUR BEBEK Mİ BEKLİYOR?  

Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın çok kısa süre içinde aşk yaşamaya başlayıp henüz birbirlerini tanımaya fırsat kalmadan evlilik kararı alması ise dedikodulara neden oldu. 20 gün sonra evlenecek olan çiftin nikah tarihinin ortaya çıkmasıyla sosyal medya kullanıcıları 'Merve Boluğur hamile mi?', 'Jet evliliğin sebebi bebek mi?' yorumunda bulundular. Gözler Merve Boluğur'dan gelecek evlilik açıklamasına çevrildi.

İLK EVLİLİĞİ 2 YIL SÜRMÜŞTÜ...

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015'te Adile Sultan Yalısı'nda görkemli bir törenle evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç ile evliliğini 2 yıl sonra bitirmişti. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, Beykoz 1.Aile Mahkemesi'nde görülen davayla 11 Eylül 2017'de boşanmıştı. Çiftin 2’nci evlilik yıldönümlerini kutlamaya 1 hafta kala boşanma kararı aldığı öğrenilmişti.

merve bolugur - murat dalkilic

Merve Boluğur hamile mi? Mert Aydın ile evleneceği tarih ve yer belli oldu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Düğün nikah mert aydın fuat paşa yalısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.