Antalyaspor Nazım'ın yerine Mert Yılmaz'ı aldı

Antalyaspor, Bayern Münih'in 21 yaşındaki sağ beki Mert Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Nazım Sangare'yi Fenerbahçe'ye satan Akdeniz ekibi, milli futbolcunun yerini 5 yıllık anlaşmaya vardığı genç isimle doldurdu. Mert'in ismi bir süredir Beşiktaş'la anılıyordu.

Beşiktaş'ın da gündeminde olan gurbetçi sağ bek Mert Yılmaz, Fraport TAV Antalyaspor ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Leipzig altyapısında yetişim buradan Bayern Münih'e geçen 21 yaşındaki Mert'le önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak. 

Milli sağ bek Nazım Sangare'yi Fenerbahçe'ye satan Kırmızı-Beyazlılar, bir diğer potansiyelli oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi. Akdeniz ekibi sezon başında da Gökdeniz Bayrakdar transferinde Beşiktaş'la yarışmış ve mutlu sona ulaşmıştı.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonlarda talip olduğu Samuel Eto'o'yu Antalyaspor'dan alamamış, Nazım Sangare yarışını da Fenerbahçe'ye kaybetmişti. 

Antalyaspor Nazım'ın yerine Mert Yılmaz'ı aldı ile ilgili etiketler Antalyaspor Bayern Münih Süper Lig Transfer mert yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.