Mert Yazıcıoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu ile sevgili mi? Bir Litre Gözyaşı Mahir kim?

Mert Yazıcıoğlu'nun yaşamı günümüzde araştırılan konular arasında bulunuyor. Kanal D ekranlarında 1 Litre Gözyaşı dizisi başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Mert Yazıcıoğlu yer alıyor. Aynı zamanda Yazıcıoğlu'nun 'İyi Oyun'un çekimlerinde Afra Saraçoğlu ile yakınlaştığı haberleri gündeme geldi. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Afra Saraçoğlu ile sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Mert Yazıcıoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun İyi Oyun'un çekimlerinde yakınlaştığı magazin gündeminde konuşuluyor. Yazıcıoğlu aynı zamanda Kanal D ekranların başlayacak olan dizide rol alacak. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Afra Saraçoğlu ile sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mert Yazıcıoğlu kimdir?  Afra Saraçoğlu ile sevgili mi? Bir Litre Gözyaşı Mahir kim?

Afra Saraçoğlu ilk aşkını; 'Ece'yi canlandırdığı 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın setinde bulmuş, yardımcı yönetmen Eray Altay ile 6 önce aşk yaşamaya başlamıştı.

20 yaşındaki oyuncu, sinema filmi 'İyi Oyun'un çekimlerinde rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile yakınlaştı. Bu durum Eray Altay'ın kulağına gidince sevgililer tartıştı. Kıskançlık krizi ayrılığa neden oldu.

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

10 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da doğan Mert Yazıcıoğlu, aslen Denizlilidir. Dizi oyuncusu olan Yazıcıoğlu, İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Aydın Üniversitesi İşletme Bölümüne girmiş ve halen eğitimine devam etmektedir.

OYUNCULUĞA TESADÜFEN BAŞLADI

Oyunculukla bir arkadaşı sayesinde tesadüfen ilgilenmeye başlayan Mert Yazıcıoğlu, Can Sipahi’nin yardımları ile kendini oyunculuk konusunda geliştirmek için, Üç Mota eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almıştır. Bir süre sonra, Dedemin İnsanları adlı filmle, oyunculuğa ilk adımını atan Yazıcıoğlu, ilgi çekici fiziği ve iyi oyunculuk performansı sayesinde, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Mert Yazıcıoğlu’nun Rol Aldığı Film Ve Diziler

– Dedemin İnsanları

– Kayıp Şehir

BİR LİTRE GÖZYAŞI

15 yaşında ölümcül bir omurilik soğanı hastalığına yakalanan, 25 yaşında da hayata gözlerini yuman Aya Kito’nun gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan 1 Litre Gözyaşı; umut dolu, vazgeçmeyen, çabalayan ve ayakta duran bir ailenin hikâyesini izleyicilere sunacak.

Cihan (Miray Daner) ve ailesinin hayat mücadelesini; anı yaşamanın değerine vurgu yaparak anlatacak Bir Litre Gözyaşı’nın genel hikayesi ise şöyle;

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Mert Yazıcıoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu ile sevgili mi? Bir Litre Gözyaşı Mahir kim? ile ilgili etiketler Mert Yazıcıoğlu Afra Saraçoğlu kimdir sevgili mi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.