Mert Müldür kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor?

Euro 2020 A grubu son maçında İsviçre karşısında şok bir skor alan Türkiye A milli takımımızda Mert Müldür ismi ön planda yer aldı. Taraftarlar Mert Müldür kimdir sorusuna yanıt ararken oyuncuya destek yağdı. Peki, Mert Müldür kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor?

Euro 2020 A grubu son maçında Türkiye A Milli takımımız İsviçre karşısında ilk yarıyı 2-0 geride tamamlarken Mert Müldür’ün mücadelesi büyük bir alkış aldı. Oyuncuya taraflı tarafsız herkes büyük bir destek gösterdi.

MERT MÜLDÜR KİMDİR?

3 Nisan 1999 yılında Avusturya'nın Viyana şehrinde dünyaya gelen Mert Müldür, İtalya Serie A takımlarından Sassuolo’da sağ bek mevkiinde top oynuyor. 2006 yılında Rapid Wien futbol takımında kariyerine başlangıç yapan Müldür, Sassuolo futbol takımında 17 numaralı formayı giyiyor.

1, 88 metre boyunda olan genç futbolcu Mert Müldür futbol hayatına 2006 yılında Rapid Wien alt yapı takımında başladı. Avusturya'da yaşayan Türk anne ve babanın oğlu olan Mert, millî takım olarak Türkiye'yi seçtikten sonra ilk kez 11 Ekim 2018'de Bosna Hersek'le oynanan ve 0-0 tamamlanan hazırlık maçında forma giydi.

Mert Müldür kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor? ile ilgili etiketler Mert Müldür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.