Mert Hakan Yandaş: Oynamayınca ritm yakalanamıyor

Gençlerbirliği maçının yıldızlarından Mert Hakan Yandaş, karşılaşma sonrası teknik direktör Erol Bulut'a mesaj gönderdi: "Benden beklenenin neler olduğunun farkındayım. Talihsiz bir sakatlık dönüşüydü. Ritm yakalayamadım. Oynamayınca ritm yakalanamıyor. Oynadıkça daha iyi bir Mert Hakan olacak."

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni deplasmanda 5-1 yendiği maçta Sarı-Lacivertli formayla ilk kez 11'de sahaya çıkan ve güzel futbolunu harika bir golle süsleyen Mert Hakan Yandaş, maçın ardından beIN Sports'a şunları söyledi:

"Maç çok şükür iyi geçti. Farklı konularar değinmek istiyorum. 8 hafta geçti. Benden beklenenin neler olduğunun farkındayım. Talihsiz bir sakatlık dönüşüydü. Ritm yakalayamadım. Oynamayınca ritm yakalanamıyor. Bir gün böyle bir şans geleceğini biliyordum.

"Allaha şükür güzel gol atmak nasip oldu. Takıma teşekkür ediyorum. Maçtan önce inanır mısınız, 20-25 kişi, Emre Ağabey, Sadık filan gol atacağımı söyledi. Dışarıdan herkesin böyle söylediğini söyledim. Çok şükür nasip oldu. Mutluyum."

MAÇ RİTMİMİ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM

"Oynadıkça daha iyi bir Mert Hakan olacak. Zaman zaman oyundan düştüğüm bölümler oldu. Normaldir. Maç ritmimi yakalamaya çalışıyor. Çok daha güçlü, isteyen ve iyi bir Mert Hakan'ı izleteceğim. Ben tüm gollerimi rahmetli babama armağan ediyorum. Kolumdaki dövmemi öptüm. Beni izlemesini çok isterdim. Onu gururlandırmaya devam edeceğim. İnşallah oğluyla gurur duyacak." 

Mert Hakan Yandaş: Oynamayınca ritm yakalanamıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Gençlerbirliği Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.