Mert Hakan Yandaş'tan Galatasaray polemiklerine cevap

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mert Hakan Yandaş, Sarı-Lacivertli kulübe transfer sürecinin anlattı. Galatasaray'lı bir yöneticiye Sarı-Kırmızılı takıma gelmeyi çok istediği yönünde mesajlar attığı iddia edilen milli futbolcu, "Hep sessiz kaldım. Konuşanlar, konuştu. Gerçekler bir gün ortaya çıkar" dedi.

Fenerbahçe'nin milli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray polemiklerine cevap verdi. Transfer döneminde Galatasaray yöneticisi Şükrü Hanedar'a mesaj atarak Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini söylediği iddia edilen 26 yaşındaki futbolcu, "Hep sessiz kaldım. Konuşanlar, konuştu. Gerçekler bir gün ortaya çıkar" dedi.

beIN Sports'a konuşan Mert Hakan Yandaş, "Emre ağabey (Belözoğlu) yeni görevinde büyük işler yaptı. İnanılmaz bir Fenerbahçeli... Bana söylediği bazı sözler var, çok etkiledi beni. Transfer süreciyle ilgili artık konuşmaya gerek yok. Zaten hep sessiz kaldım. Konuşanlar, konuştu. Gerçekler bir gün ortaya çıkar, çıkıyor da. İyi ki Fenerbahçe'deyim. Burayı tercih etmemdeki en büyük faktör, Fenerbahçe'nin büyüklüğü" dedi. Başarılı futbolcu Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra Hanedar'a gönderdiği mesajlar teşhir edilmişti.

KAYBETMEMEYİ ÖĞRENDİK

Mert Hakan, ligdeki durumlarıyla ilgili ise şunları söyledi: "4 haftalık süreci iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Milli Takım arasından sonra daha iyi olacağız. Sanki yıllardan beri burada oynuyormuş gibi hissediyorum. Hocamız ne istediğini bilen birisi. Erol Bulut ile şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Yeni takımla 9 maça çıktık Erol hocayla, daha mağlubiyetimiz yok, aman olmasın da! Kazanmayı ve kaybetmemeyi öğrendik."

Mert Hakan Yandaş'tan Galatasaray polemiklerine cevap ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.