Mert Hakan Galatasaraylı yöneticiye ne mesaj attı?

TRT Spor'da Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş transferini değerlendiren spor yorumcusu Bahri Havadır, ortalığı karıştıracak flaş bir iddiada bulundu. Havadır, Mert Hakan Yandaş'ın sarı kırmızılı takımın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 20 yıl sonra yıktığı maçın ardından Galatasaraylılara attığını ileri sürdüğü mesajları hatırlatıp "Onlar bir gün ortaya çıkarsa ne olacak?" dedi.

Galatasaraylılığı ile tanınan spor yorumcusu Bahri Havadır, TRT Spor'da Fenerbahçe'nin yeni transferi Mert Hakan Yandaş hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Havadır, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a son dakika çalımı atarak renklerine bağladığı Mert Hakan Yandaş'ın transferi sonrası yaptığı açıklamaları eleştirdi. 

Futbolcuların ne söylediklerine dikkat etmesi gerektiği uyarısı yapan Havadır, Yandaş'ın Galatasaray'ın 20 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 yendiği karşılaşma sonrası sarı kırmızılı yöneticilere attığı mesajları gündeme getirdi. 

Havadır şunları söyledi: 

"Galatasaray sözünde durmadı, sözünde bir takıma geldim çok mutluyum şudur budur bir takım şeyler söyledi. Ama Galatasaraylı yöneticiler de bir gün çıksa dese ki, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Galatasaray 20 yıl sonra 3-1 yendiği maçtan sonra Mert Hakan'ın Galatasaray yöneticilerine atmış olduğu mesajlar var. Onlar bir gün ortaya çıkarsa ne olacak? Yani her futbolcu söylemine de konuşmasına da bence dikkat etmeli.Çünkü bir gün gelip önüne konuluyor bunlar."

Spor kamuoyu Havadır'ın bu sözlerle gündeme getirdiği mesajda Mert Hakan Yandaş'ın, Galatasaraylı yöneticilere ne yazdığını merak ediyordu.

Bu konuda sosyal medyada Galatarasaylı taraftarlar arasında bir WhatsApp yazışmasına ait görüntüler dolaştırılmaya başlandı. 

Görüntülere göre Kadıköy'deki derbinin ardından Mert Hakan Yandaş'a ait olduğu iddia edilen mesajda "Tebrikler abi büyü bozuldu. Ellerinde bir şey kalmaması sevindirici çok." dediği görülüyor. 

 

Mert Hakan Galatasaraylı yöneticiye ne mesaj attı? ile ilgili etiketler TRT Spor Fenerbahçe Galatasaray Mert Hakan Yandaş bahri havadır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.