Mert Günok transferiyle forma şansı azalan Utku Yuvakuran, Yeni Malatyaspor'a kiralanıyor

Milli kaleci Mert Günok'un da kadroya katılması ile birlikte Beşiktaş'Ta 3. tercih haline gelen 23 yaşındaki Utku Yuvakuran, Yeni Malatyaspor ile anlaşmak üzere... 5 yıldır Beşiktaş forması giyen genç kaleciye ilişkin açıklama yapan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek "Utku’yu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralamak istiyoruz." dedi.

Yeni sezon Rizespor galibiyetiyle başlayan, dünkü karşılaşmada ise Gaziantep deplasmanında 2 puan kaybeden Beşiktaş'ta, transfer hareketliliği sürüyor.

Geçtiğimiz sezona genç kaleci Ersin Destanoğlu ile başlayan Siyah-Beyazlılar, sezonu 2 kupayla bitirmişti. Genç kalecinin performansından memnun olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ve yoğun maç takvimini de düşünerek tecrübeli eldiven Mert Günok'u da Başakşehir'den kadrosuna katmıştı.

Milli kalecinin transferiyle geçtiğimiz sezon 2. kaleci durumunda bulunan Utku Yuvakuran ise 3. tercih durumuna düşmüştü. 5 yıldır Beşiktaş'ta forma giyen 23 yaşındaki Utku Yuvakuran'ın Yeni Malatyaspor ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

NTV Spor'da yer alan habere göre Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Utku’nun transferini 1 hafta içinde tamamalanak istediklerini söylerken, "Beşiktaş’a teklifimizi ilettik. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Utku’yu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

 

Mert Günok transferiyle forma şansı azalan Utku Yuvakuran, Yeni Malatyaspor'a kiralanıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Yeni Malatyaspor Utku Yuvakuran Adil Gevrek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.