Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'ı aldattığı iddia edilmişti!

İdil Fırat ile evli olan ünlü oyuncu Mert Fırat hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. 27 yaşındaki genç bir kadınla sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı konuşmalar ifşa olan Fırat'ın avukatından açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Mert Fırat 2018 yılında İdil Fırat ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift geçtiğimiz Kasım ayında ise kızları Mia'yı kucaklarına almıştı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü oyuncu Fırat hakkında ortaya atılan iddialar ve ünlü oyuncunun 27 yaşındaki genç bir kadınla mesajlarının ifşa olması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Fırat'ın söz konusu iddialar hakkında açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Yaşanan gelişmelerin ardından ünlü oyuncunun avukatı Mehmedali Barış Beşli'den açıklama geldi. Beşli, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunun dikkatine,

Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

"ASILSIZ SUÇLAMALARLA PAYLAŞIMLAR YAPILMAKTADIR"

Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'ı aldattığı iddia edilmişti! ile ilgili etiketler Mert Fırat İdil Fırat evlilik Aldatma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.