Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat koronavirüse yakalandı

FOX TV ekranlarında yayınlanan ancak reytinglerde yaşanan düşüş sonrasında final yapmak durumunda kalan Kefaret adlı dizide Nurgül Yeşilçay ile başrolde yer alan yakışıklı oyuncu Mert Fırat'ın 2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi İdil Fırat’ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Mert Fırat geçtiğimiz Mart ayında koronavirüse yakalanmıştı. O dönemde Kefaret adlı dizide Nurgül Yeşilçay ile başrollerde oynayan Fırat, karantinada olunca dizide senaryo gereği Suriye’ye gitmiş gibi gösterilmişti. Oyuncu kısa sürede sağlığına kavuştuktan sonra setlere geri dönmüştü. Ancak mert Fırat'ın bu kez de eşi İdil Fırat, koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kızı Seyhan Mia'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan sosyetik güzelin evinde karantinada olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


MERT FIRAT'IN KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKTI


Eşinin virüsü kapmasından sonra Mert Fırat’ın da test yaptırdığı belirlendi. Ünlü oyuncunun testinin negatif olduğu öğrenilirken eşi İdil Fırat’ın evinde karantina altında olduğu ve sağlık durumunun da iyi olduğu kaydedildi.

Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat koronavirüse yakalandı

Mert Fırat ile iş adamı Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat, 2018 yılın Eylül ayında Alaçatı'da nikah masasına oturmuştu. Ancak Önder Fırat'ın düğüne katılmaması çeşitli dedikoduları da beraberinde getirmişti. Dedikoduların ardından açıklama yapan Mert Fırat, "Çıkan bazı haberler bizi çok rahatsız ediyor. Aslında böyle bir açıklama yapmaya gerek duymuyoruz ama aramızda herhangi bir problem yok." ifadelerini kullanmıştı. İdil Fırat da babasının sağlık sorunları nedeniyle düğünde yer almadığını söyleyerek, Hiç bir burukluk yok, acil bir durum olmasa babam da yanımda olurdu." demişti.

Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Mert Fırat İdil Fırat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.