Mert Fırat ve İdil Fırat pazara çıktı! Vatandaşın ilgi odağı oldular!

Başarılı oyuncu Mert Fırat, eşi İdil Fırat ile Yalıkavak'ta bulunan bir halk pazarını ziyaret etti. Tezgahlardaki çeşitli ürünler inceleyen ünlü çift, vatandaşın ilgi odağı oldu.

Yer aldığı reklam ve dizi projeleriyle adından söz ettiren Mert Fırat, sezonun yorgunluğunu Bodrum'da ailesi ile tatil yaparak atıyor.

İLGİ ODAĞI OLDULAR

Sosyetik eşi İdil Fırat ile halk pazarına giden Mert Fırat'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Fırat çiftinin, markalara olan düşkünlükleriyle bilinen birçok ünlü ismin aksine pazar tezgahındaki ürünleri incelemeleri dikkat çekti.

Ünlü çift, pazarda ilgi odağı oldu. Birçok kişi ikiliyle fotoğraf çektirmek istedi.

Mert Fırat ve İdil Fırat pazara çıktı! Vatandaşın ilgi odağı oldular!

MERT FIRAT HAKKINDA

Şahabettin Mert Fırat, ya da bilinen adıyla Mert Fırat 10 Ocak 1981 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezundur.
Mert Fırat Çerkes ve Arap kökenlidir.Babası 1980’li, yılların tanınmış arabesk sanatçılarından Nihat Fırat’dır. Baba tarafından Antakya‘lı, anne tarafından Kayseri‘lidir. Ortaokuldan beri okulun tiyatro kolunda oldu.  Liseyi bitirince Üniversite sınavından sonra yazın Alanya‘da garsonluk yaptı, İyi de para kazandı. O para da İsveç‘e kız arkadaşının yanına gitmesine yetti. İsveç’te de garson, aşçı olarak çalıştı, aynı zamanda da üniversitede; İsveç’te radyo televizyon eğitimi gördü. Daha sonra orayı yarıda bırakıp Ankara‘ya dönüp Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde okudu ve 2006 yılında mezun oldu.

2006 yılında İstanbul‘da Oyun Atölyesi’nde William Shakespeare‘in ‘Hırçın Kız’ adlı oyunu için sınava girdi ve seçildi ve İstanbul‘a taşındı. Ardından da ‘Yersiz yurtsuz’, ‘Binbir Gece’, ‘Kapalıçarşı’ gibi diziler gelince İstanbul’a yerleşti.  2005 yılından itibaren birçok TV projesinde görev aldı. Senaryosunu İlksen Başarır‘la birlikte yazdığı ve başrolünü oynadığı “Başka Dilde Aşk” adlı sinema filmi ile büyük bir çıkış yaptı. Ardından senaryosunu yazdığı “Atlıkarınca” filminde oynadı.Türkiye İş Bankası Maximum reklam filminde oynadı.  

Mert Fırat, İş adamı Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat ile 9 Eylül 2018'de Çeşme Alaçatı'da evlendi.

Mert Fırat ve İdil Fırat pazara çıktı! Vatandaşın ilgi odağı oldular! ile ilgili etiketler Mert Fırat Pazar İdil Fırat yalıkavak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.