Mert Fırat olayı nedir? Mert Fırat ne açıklama yaptı?

Geçtiğimiz gün sosyal medyada çıkan haberlerin ardından Avukatı ile harekete geçen Mert Fırat olayı nedir vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Sizler için Mert Fırat olayı nedir ve ne açıklama yaptı detaylar haberimizde.

Mert Fırat olayı son zamanlarda gündem oldu. Sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde çıkan haberlerin ardından harekete geçen Mert Fırat olayı mahkemeye taşıma kararı aldı. Hakkında çıkan iddialar karşısında sessiz kalarak yasal süreç başlatmayı tercih eden Mert Fırat’ın avukatı açıklamada bulundu.

Mert Fırat ne açıklama yaptı?

2018 yılında severek evlendiği eşi İdil Fırat aldattığı haberlerine karşı yanıt verdi. Mert Fırat söz konusu iddiaları avukatı aracılığıyla yalanlayarak yapılan açıklamada olayı yasal yol ile çözeceğini duyurdu.

“Kamuoyunun dikkatine,

Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Av. Mehmedali Barış Beşli ”

Mert Fırat olayı nedir? Mert Fırat ne açıklama yaptı?

Mert Fırat olayı nedir?

Başarılı oyuncu Mert Fırat’ın eşi İdil Fırat’ı aldattı iddiası gündem oldu. Mert Fırat olayını merak edenler için araştırdık. İddiaya göre 25 yaşındaki bir kız ile konuşurken 19 yaşındaki başka bir kız ile aynı zamanda konuşmaya başlayan Mert Fırat’a sinirlenen 25 yaşındaki kız yazışmaları ifşa etmiş.

İddiaya göre 16 yaşında iken tanıştığı Mert Fırat ile yedi yıldır konuşmaktaymış. Evlendikten sonrada onun ile konuştuğu iddialarında bulundu. Mert Fırat’ın genç kızlara düşkün olduğu iddiasını ortaya attı. Tüm sosyal medyada hesaplarında gündem olan Mert Fırat olayı mahkemeye taşıma kararı aldı.

Mert Fırat olayı nedir? Mert Fırat ne açıklama yaptı? ile ilgili etiketler İdil Fırat Mert Fırat olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.