Mert Fırat kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Son zamanlarda yer aldığı dizi projesi ile adından sık sık söz ettiren Mert Fırat’ın hayatı merak konusu oldu. Eşi İdil Fırat ile birlikte bir kız çocuğu sahip olan oyuncu Mert Fırat kimdir, kaç yaşında araştırdık.

Birçok başarılı projeye imzasını atmış olan oyuncu Mert Fırat ve eşi İdil Fırat’ın hayatı merak edilmekte. 2018'de cemiyetin tanınmış yüzlerinden biri olan İdil Fırat ile nikah masasına oturarak evlenen Mert Fırat bir kız babası olmuştur.

Mert Fırat kimdir?

Tam adı Şahabettin Mert Fırat’dır. Mert Fırat 10 Ocak 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Fırat, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezundur olarak sahnelere çıkmaya başlamıştır.2000 yılından beri aktif olarak oyunculuk yapmakta olan Mert Fırat 1,81 boyundadır.

Mert Fırat kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Kökenlerinin Suriye, Kafkasya ve Kayseri’den geldiğini söylemiştir. Mert Fırat, tiyatro kariyeri ile birlikte çeşitli sinema filmleri ve televizyonlarda dizilerde de kendini göstererek 2000 yılında Bizim Evin Halleri dizisiyle ilk kez televizyon projesinde yer almıştır. Mert Fırat, Binbir Gece dizisinde asıl tanınırlığını elde etmeyi başarmıştır. Binbir Gece dizisinden sonra çeşitli yapımlarda yer almış ve Tiyatro kariyerine daha fazla vakit ayırdı. Sinemada ise en son 2018 yılında Her Şey Seninle Güzel filminde rol aldı.

Birçok başarı ödülüne layık görülen oyuncu 2018 yılında İdil Fırat’la hayatını birleştirmiş ve bir kız çocukları olmuştur.

Mert Fırat kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

İdil Fırat kimdir?

İdil Fırat Fenerbahçe asbaşkanı Önder Fırat'ın kızıdır. George Washington DC Üniversitesi'nin Uluslararası Politika Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrıca kendisinin London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisans yaptığı bilinmektedir.

2018 yılında oyuncu Mert Fırat ile evlenerek bu evlilikten bir kız çocuğuna sahip olmuştur.

Mert Fırat kimdir, kaç yaşında? Eşi kim? ile ilgili etiketler Mert Fırat İdil Fırat kimdir eşi kim kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.