Mert Fırat 'Aşk yok' dedi, Gökçe Bahadır'dan hamle gecikmedi!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yaşadıkları aşkların gerçeğe dönüştüğü iddia edilen Mert Fırat ve Gökçe Bahadır ilişkisinde flaş gelişme! Fırat'ın, 'Aşk yok' açıklamasından sonra Bahadır, rol arkadaşını takipten çıkardı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır (Oya) ile Mert Fırat’ın (Serhan) sette yakınlaştığı iddia edilmişti. İki oyuncunun bu yüzden sevgilileriyle ayrıldığı öne sürülmüştü.

"ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Vatan'ın haberine göre; Mert Fırat söylentilere nokta koydu: “Sette bir tane karavan var. 8 kişi aynı karavanda vakit geçiriyoruz. Yeni tanışmadığımız için oldukça keyifli bir ortamda çalışıyoruz. Çıkan haberlere gelince, öyle bir şey yok.”

GÖKÇE BAHADIR'DAN FLAŞ HAMLE

Aşk iddiaları karşısında sessizliğini koruyan Gökçe Bahadır’dan sürpriz bir hamle geldi. Çıkan haberlerden rahatsız olan Bahadır, Mert Fırat’ı sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Mert Fırat 'Aşk yok' dedi, Gökçe Bahadır'dan hamle gecikmedi! ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Mert Fırat Instagram Ufak Tefek Cinayetler takip sevgili mi serhan oya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.