Mert Demir, Antidepresan Şarkısıyle İlgili İlk Kez Konuştu

Son dönemin en popüler şarkısı Antidepresan'ın sözlerini yazan ve Mabel Matiz'le birlikte seslendiren Mert Demiri katıldığı Uykusuzlar Kulübü programında şarkıyla ilgili ilk kez konuştu.

Mabel Matiz'in seslendirdiği Antidepresan şarkısının yazarı Mert Demir, Okan Bayülgen'in programı Uykusuzlar Kulübü'ne konuk oldu. Demir, son dönemin en popüler şarkısıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

YALNIZLIK BENİ BESLİYOR

Mert Demir, Mabel Matiz ile kasım ayında yayınladığı ve kısa sürede müzik listelerinde zirveye yerleşen Antidepresan şarkısıyla ilgili "Aslında yalnız olmaktan besleniyorum yani şehrin kaosu üretkenliğimi de benden alıyor. Bu şarkıyı Muğla’da yaptım, Mabel Matiz’e yolladım o da inanılmaz sevdi şarkıyı kendi de dahil oldu. İzole olma hali beni daha üretken bir duruma getiriyor" dedi.

Mert Demir, Antidepresan Şarkısıyle İlgili İlk Kez Konuştu ile ilgili etiketler Mabel Matiz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.