Mert Çetin, Kayseri'ye imzaya geldi... "Takımın geleceği hakkında güzel umutlarım var"

Kayserispor'un İtalya'nın Verona takımından sezon sonuna kadar kiraladığı milli futbolcu Mert Çetin İstanbul'a geldi. Mert Çetin transferiyle ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu. 25 yaşındaki savunma oyuncusu Sarı-Kırmızılılar'ın ara transferdeki 3. transferi oldu.

Ara transfer döneminin hareketli takımı Kayserispor, Andre Bertolacci ve Abdülkadir Parmak'tan sonra İtalya'nın Verona takımında forma giyen milli futbolcu Mert Çetin'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Milano seferini yapan tarifeli uçağıyla 15.30 sıralarında İstanbul'a gelen Mert Çetin, transferiyle ilgili DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Çok heyecanlı olduğunu aktaran milli futbolcu, iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulundu. Çetin, "Hocamız ve başkanımız çok ilgilendiler. Çok güzel bir görüşme yaptık. Takımın geleceği hakkında güzel umutlarım var. Misyonu olan bir kulüp. Ben de sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Mert Çetin'in akşam saatlerinde Kayseri'ye gideceği öğrenildi.

 

 

Mert Çetin, Kayseri'ye imzaya geldi... "Takımın geleceği hakkında güzel umutlarım var" ile ilgili etiketler Kayserispor Mert Çetin Abdülkadir Parmak Andrea Bertolacci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.