Mert Çetin Adana Demirspor'da

Adana Demirspor, İtalya'nın Hellas Verona takımında forma giyen Mert Çetin'i sezon sonuna kadar kiraladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımız, Hellas Verona takımından, milli Futbolcu Yıldırım Mert Çetin ile sezon sonuna kadar kiralık, satın alma opsiyonlu sözleşme imzalamıştır" ifadelerine yer verildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, sosyal medya hesabından, Hellas Verona takımında forma giyen milli futbolcu Mert Çetin'in satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

26 yaşındaki tecrübeli stoper Mert, Adana Demirspor ile resmi sözleşmeye imza attı. Türkiye'de daha önce Gençlerbirliği, Hacettepe ve Kayserispor formalarını giyen 26 yaşındaki oyuncu, 2019'da İtalya Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olmuştu.

İtalya'da Hellas Verona ve Lecce formalarını da giyen Mert Çetin, bu sezon Serie A'da 1 maçta sahaya çıktı.

Mert Çetin Adana Demirspor'da

Mert Çetin Adana Demirspor'da ile ilgili etiketler Mert Çetin Adana Demirspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.