Mert Aydın, Merve Boluğur'a boşanma davası açıyor

DJ Mert Aydın ile yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur çok kısa süre içinde evlilik kararı almış ve henüz sevgilisini tanımaya fırsat bile kalmadan nikah masasına oturmuştu. 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda evlenen Mert Aydın ve Merve Boluğur'dan kötü haber geldi. Evliliklerinde kriz çıktığı iddia edilen çift boşanma kararı aldı. Mert Aydın harekete geçen ilk taraf oldu ve boşanma işlemlerini başlattı.


İlk evliliğini 24 Ağustos 2015'te pop şarkıcısı Murat Dalkılıç ile yapan 35 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur'un evliliği 2 yıl sürmüştü. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç 11 Eylül 2017'de boşanmıştı. Merve Boluğur 2 Eylül'de ise ikinci evliliğini Mert Aydın ile gerçekleştirmişti.


Kısa süre önce evlenen Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Parmağından alyansını çıkaran ve baba evine geri dönen Merve Boluğur'un evliliğiyle ilgili ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Çok kısa süre içinde evlilik kararı alan çift boşanma kararı aldı.

MERT AYDIN BOŞANMA İŞLEMLERİNİ BAŞLATTI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mert Aydın, Merve Boluğur'a boşanma davası açıyor. Merve Boluğur ile fikir ayrılığı yaşayan Mert Aydın harekete geçti ve boşanma işlemlerini başlattı.

EVLERİNİ AYIRDILAR

Merve Boluğur’un evliliği 40 gün sürdü. Mert Aydın boşanmak için harekete geçti. 2 Ekim’de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile müzisyen Mert Aydın’ın evliliği sadece 40 gün sürdü. Her yerde el ele göz göze olan çift, bir süre önce evleri ayırdı.

 

Mert Aydın, Merve Boluğur'a boşanma davası açıyor ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın evlilik boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.