Mersinliler dikkat! Öksüz ve yetimlere 600 TL yardım parası veriliyor! İşte Mersin öksüz ve yetim yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi desteği ihtiyacı olan ve Mersin'de yaşayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor... Bu çerçevede, Aile Bakanlığı "sosyal yardım projeleri" kapsamında anne ve babası vefat eden öksüz ve yetimlere ayda 600 TL ödeme yapılıyor. İşte, Mersin Aile Bakanlığı İstanbul öksüz ve yetim başvuru formu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan ve Mersin'de ikamet eden bireylere maddi yardım sağlamaya devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "yardım projeleri" kapsamında dul, yetim, asker, çoklu doğum yapanlar, eğitimine maddi sebepler dolayısıyla devam edemeyenler başta olmak üzere pek çok vatandaşa maddi destek veriyor. 

Bu kapsamda da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, annesi ve babası vefat etmiş olanlara ayda 600 TL yardım yapıyor.

Mersinliler dikkat! Öksüz ve yetimlere 600 TL yardım parası veriliyor! İşte Mersin öksüz ve yetim yardımı başvurusu...

AİLE BAKANLIĞI MERSİN ÖKSÜZ VE YETİM YARDIM KAPSAMI

Öksüz ve Yetimlere  Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan annesi, babası  veya her ikisi de vefat etmiş çocuklara yöneliktir.

E-DEVLET ÖKSÜZ VE YETİM YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? BAŞVURU AŞAMALARI NELER?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öksüz ve yetim maaşı başvurusu yapmak isteyenler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına T.C. kimlik kartları ile başvuru yapmaları yeterlidir.Başvuru süreci ise -eğer ilk başvuru ise- 30 gün içerisinde tamamlanmaktadır.

Tüm bunlara ek olarak e-Devlet sistemi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen sosyal yardımlara ulaşabilirsiniz.

Mersinliler dikkat! Öksüz ve yetimlere 600 TL yardım parası veriliyor! İşte Mersin öksüz ve yetim yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Sosyal Yardım Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.