Mersin'den denize girdi, Antalya'da cesedi bulundu

Mersin'in Anamur ilçesinde, dün oğlu ve torunları ile birlikte denize giren 57 yaşındaki Döndü Küçük adlı kadın akıntıya kapılıp kaybolmuştu. Küçük'ün cesedi denize girdiği noktadan kilometrelerce uzakta Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sahilde bulundu.

Tatil yapmak için Ankara'dan Mersin'in Anamur ilçesine gelen Döndü Küçük, dün saat 16.00 sıralarında, Ören Burnu'ndaki kayalıklardan denize girerek yüzmeye başladı.

Oğlu ve iki torunu ile bir süre yüzen Küçük, bu sırada akıntıya kapıldı. Oğlu ve torunları ise akıntıdan kayalıklara tutunarak zorlukla kurtuldu. Anne Küçük, gözden kaybolurken, oğlu Sahil Güvenlik ile jandarmaya durumu haber verdi. Bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri, Ören Burnu açıklarında arama gerçekleştirdi.

Mersin'den denize girdi, Antalya'da cesedi bulundu

ANTALYA'DA ÖLÜ BULUNDU

Arama çalışmaları bölgede devam ederken Antalya'dan acı haber geldi. Döndü Küçük'ün cansız bedeni Antalya Gazipaşa ilçesi Güneyköyü Mahallesi'ndeki sahile vurdu.

Jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmasıyla denizden çıkarılan Küçük'ün cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Mersin'den denize girdi, Antalya'da cesedi bulundu ile ilgili etiketler Mersin Anamur Antalya Gazipaşa Ceset Jandarma akıntı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.