Mersin'deki orman yangınına havadan müdahale başladı!

Mersin'in Aydıncık ilçesinde dün çıkan orman yangını, karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ekipler yangına, sabahın erken saatlerinde havadan da müdahale etmeye başladı.

Mersin'in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangına, sabahın erken saatlerinde havadan da müdahale edilmeye başlandı.

Dün sabah saatlerinde Mersin'in Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Gündüz saatlerinde havadan uçak ve helikopterler yangına müdahale edilirken, akşam saatlerinden, sabahın ilk ışıklarına kadar karadan müdahale sürdü.

Mersin'deki orman yangınına havadan müdahale başladı!

Büyük bir alanda devam eden yangına sabah saatlerinde yeniden havadan müdahale edilmeye başlandı. Helikopterler havadan çeşitli yerlere müdahaleyi sürdürürken, yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Tedbir amacıyla bazı evlerin boşaltıldığı öğrenildi.

 
 

Mersin'deki orman yangınına havadan müdahale başladı! ile ilgili etiketler Mersin Yangın Orman Yangını havadan müdahale
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.