Mersin'deki kazada şehit olan askerlerimizin isimleri

Mersin’in Mut ilçesinde askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi 5 askerimiz şehit olurken 10 askerimizin de yaralandığı belirtildi. İşte kazada şehit olan ve yaralı askerlerimizin isimleri.

Mersin’in Mut ilçesinde askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu son dakika bilgisine göre; 5 askerimizin şehit olduğu ve 10 askerimizin de yaralandığı kaydedildi. İşte Mersin’deki kazada şehit olan askerlerimizin isimleri…

Kıbrıs’a sevk edilen askerleri götürmek üzere Mersin’e yola çıkan Alaşehir Sarıkız Turizm firmasına ait otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkisinde virajı alamayarak şarampole uçtu. Kazada son gelen haberlerde 5 askerimizin şehit olduğu ifade edildi.

Kazanın hemen sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye aracı yönlendirildi. Kazada 5 askerimiz şehit olurken 10 askerimiz de yaralandı.

Kazada şehit olan ve yaralı askerlerimizin isimleri henüz açıklanmadı.

Mersin'deki kazada şehit olan askerlerimizin isimleri ile ilgili etiketler Mersin Şehit kaza
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.