Cennet Mağarası'na asansör! Sunucu Güven İslamoğlu böyle sitem etti

Mersin'in Silifke ilçesinde yer alan Cennet Mağarası'na dikilen asansör, tepki topladı. Sunucu Güven İslamoğlu, söz konusu görüntüyü 'Bu da oldu!' diyerek paylaştı.

Cnn Türk'te Yeşil Doğa programını sunan Güven İslamoğlu, sosyal medya hesabından Cennet Mağarası'na yapılan asansörün fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi.

''BU DA OLDU!''

İslamoğlu, "Bu da oldu.Mersin'in Cennet mağarasına asansör diktiler. Asansör, seyir terası başka projeniz yok mu? O merdivenleri inmeden mağaranın bir anlamı yok. Tüm doğallık gizem yok olmuş. Mağarayı pimapen ile kapatın bir de kafe yapın tam olsun" dedi.

Cennet Mağarası'na asansör! Sunucu Güven İslamoğlu böyle sitem etti

TURİSTLERİN UĞRAK NOKTASI

Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem obrukları yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Yetkililer, yıllık ortalama 60-70 bin kişinin ziyaret ettiği obruklarda yapımına başlanan düzenlemeler bittikten sonra 150 ile 200 bin kişinin gelmesi beklendiği ifade etmişti.

 




Cennet Mağarası'na asansör! Sunucu Güven İslamoğlu böyle sitem etti ile ilgili etiketler Mersin Cennet Mağarası asansör Güven İslamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.