Mersin'de saldırı hazırlığındaki 6 terörist yakalandı

İçişleri Bakanlığı, Mersin'de bombalı saldırı hazırlığında olan 6 teröristin yakalandığını açıkladı. Bakanlık, eş zamanlı operasyonla yakalanan teröristlerin el yapımı patlayıcılarla saldırı hazırlığı içnde olduğunu kaydetti.

TSK'nın terörü bitirmek için yaptığı operasyonlar başarıyla devam ederken, PKK'lı teröristler de kanlı saldırılarla operasyonlara misilleme yapmaya çalışıyor. İçişleri Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonuna misilleme yapmak için bombalı saldırı hazırlığı yapan 6 teröristin eş zamanlı operasyonla yakalandığını duyurdu.

Bakanlığın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Mersin İl Jandarma Komutanlığınca, 27 Nisan 2022 tarihinde Mersin Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde, PKK-KCK Silahlı terör örgütünün yurt içi eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Irak’ın kuzeyindeki Metina, Avaşin Basyan ve Zap bölgelerine yönelik yürütülen Pençe-Kilit operasyonuna misilleme yapmak amacıyla, EYP düzenekli bombalı eylem arayışı içerisinde oldukları tespit edilen 6 terörist, eş zamanlı operasyonla kaldıkları ikametlerde yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Mersin'de saldırı hazırlığındaki 6 terörist yakalandı ile ilgili etiketler Mersin terörist Saldırı hazırlık yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.