Mersin'de sahte evrak çetesine operasyon!

Mersin'de dolandırıcılık, evrakta sahtecilik ve naylon fatura düzenleme suçlarını işledikleri ileri sürülen 4 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.

Mersin'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda resmi evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık ve naylon fatura düzenlemek suçlarını işledikleri iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şirket kurup farklı firmalara yüksek miktarda naylon fatura keserek ciro arttıran ve bankalardan kredi kullandıktan sonra şirketlerin iflasını gerçekleştirdiği öne sürülen şahıslara yönelik çalışma başlattı.

Ekiplerce merkez Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde faaliyet gösteren 3 ayrı firmaya düzenlenen operasyonda, farklı firmalara ait 13 kaşe, farklı firmalara ait 8 vergi levhası, 9 farklı firmaya ait çok sayıda boş fatura, 5 farklı firmaya ait düzenlenip gönderilmek üzere hazırlanan fatura, 4 ayrı firmaya ait kesilmiş çok sayıda fatura, çok sayıda firma ve değişik şahıslar adına noterden düzenlenmiş vekaletnameler, farklı şirket ve şahıslar adına düzenlenmiş banka kartları ele geçirildi.

Mersin'de sahte evrak çetesine operasyon!

Operasyonda gözaltına alınan S.N, S.S, İ.Ç. ve İ.U'ya resmi belgede sahtecilik, sahte fatura düzenlemek ve nitelikli dolandırıcılıktan işlem yapıldı.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Mersin'de sahte evrak çetesine operasyon! ile ilgili etiketler Mersin Gözaltı evrakta sahtecilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.