Mersin'de ortaokulda vahşet! Ölen de öldüren de 12 yaşında...

Mersin'de bir ortaokulda kelimenin tam anlamıyla vahşet yaşandı. 12 yaşındaki kız öğrenci E.D., sınavdan düşük not aldığı için kendisiyle alay ettiğini öne sürdüğü 12 yaşındaki sınıf arkadaşı Fatmanisa Yürekli'yi okul tuvaletinde su hortumuyla dövüp, bıçaklayarak öldürdü.

Dehşete düşüren olay, saat 12.00 sıralarında Mersin'de Hüseyin Okan Merzeci Ortaokulu'nda meydana geldi.

E.D., aynı sınıfta eğitim gören Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okul tuvaletine çağırdı.

ARKADAŞINI HORTUMLA DÖVÜP BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

E.D., tuvalette önce arkadaşını hortumla dövdü, ardından da evden getirdiği bıçakla boğaz ve karın kısmından ağır yaraladı. E.D. kaçarken, diğer öğrenciler okul yönetimine bildirdi. İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Fatmanisa Yürekli, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

DÜŞÜK NOT ALDIĞI İÇİN KENDİSİYLE ALAY ETMİŞ

Yakalanıp, polis merkezine götürülen E.D., sınavdan kötü not aldığı için Yürekli’nin kendisiyle alay ettiğini olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi. Polis, olayda kullanılan suç aleti bıçağı da muhafaza altına alındı.

 

 

Mersin'de ortaokulda vahşet! Ölen de öldüren de 12 yaşında... ile ilgili etiketler Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.