Mersin'de mülteci çocuğa şiddet!

Mersin'de çocuklar arasındaki tartışmaya aileler de dahil oldu, site bahçesine inen bir erkek Ürdün asıllı çocuğa vurarak yere savurdu.

Mersin'de akşam saatlerinde bir site bahçesinde çekilen görüntüler, herkesi şok etti. Çocuklar arasında çıkan tartışmaya aileleri de dahil oldu. Kadınların kendi arasındaki tartışma devam ederken, bir erkek kadraja girdi.

Çocuklardan birinin babası olduğu ileri sürülen erkek, hızla gelip diğer çocuğa tokat vurdu. Saldırgan erkeğin "Bu mu vurdu? Çık, çıkın lan" diye bağırdığı kayıtta yer aldı.

Görüntülerde tokat atılan çocuğun Ürdünlü olduğu belirtiliyor.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İki taraf arasında çıkan kavga sonrası olay yerine polis geldi. Taraflar birbirinden kavga sebebiyle şikayetçi olmadı. Ancak çocuğun darp edilmesiyle ilgili olarak savcılık N.K hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltına alınan N.K’nın işlemleri devam ediyor.

Mersin'de mülteci çocuğa şiddet! ile ilgili etiketler Mersin Mülteci Şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.