Mersin'de kaybolan iki bekçiden birinin cansız bedeni bulundu!

Mersin'in Tarsus ilçesinde kayıkla denize açıldıktan sonra kaybolan iki bekçiden Ömer Özer'in (31) cansız bedeni bulundu. Diğer kayıp bekçi Oktay Avcı'yı (31) arama çalışmaları ise devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli mahalle bekçileri Ömer Özer ve Oktay Avcı, 11 Ocak cumartesi günü saat 06.30 sıralarında Kulak Mahallesi'nde bulunan Berdan Nehri'nin denize döküldüğü bölgeden balık tutmak amacıyla kayıkla denize açıldı.

Arkadaşları, mahalle bekçileri geri dönmeyince durumu güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri bekçiler Özer ve Avcı'yı bulmak için arama- kurtarma çalışması başlattı. Karadan, denizden ve havadan yürütülen aramalardan ise bu sabaha kadar sonuç alınamadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da gelişmeleri yakından takip ettiği arama çalışmalarının 6'ncı gününde bekçilerden Ömer Özer'in cansız bedeni kayboldukları bögleden yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulundu.

Berdan Nehri kenarında iki bekçiden iyi haber bekleyen aileler ise Ömer Özer'in cesedinin bulunduğu haberiyle gözyaşlarına boğuldu.

Kayıp diğer bekçi Oktay Avcı'yı arama çalışmaları ise sürüyor.

Mersin'de kaybolan iki bekçiden birinin cansız bedeni bulundu! ile ilgili etiketler Mersin Jandarma AFAD balık bekçi Tarsus Sahil güvenlik
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.