Mersin'de kalpazanlara suçüstü!

Mersin'de şüphe üzerine takipe alınan bir cipte 1 milyon 800 bin sahte Amerikan Doları ele geçirildi. Olayla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Hatay'dan 4 şüpheli şahsın, Mersin'e gelerek ellerinde bulundurdukları sahte Amerikan Dolarlarını piyasaya sürmek için müşteri aradıklarını öğrendi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Bunun üzerine şüpheli şahısları yakalamak için araştırma başlatan ekipler, şahısların kimliklerini ve kullandıkları cipi tespit etti. Aracı takibe alan ekipler, şüphelileri paraları piyasaya sürmek isterken suçüstü yakaladı.

1 MİLYON 800 BİN SAHTE DOLAR!

Şüphelilerin kullandığı cipte yapılan aramada 1 milyon 800 bin sahte Amerikan Doları ile 1 adet para sayma makinası ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

(İHA)

Mersin'de kalpazanlara suçüstü!

Mersin'de kalpazanlara suçüstü! - Resim : 2

Mersin'de kalpazanlara suçüstü! - Resim : 3

Mersin'de kalpazanlara suçüstü! - Resim : 4

Mersin'de kalpazanlara suçüstü! - Resim : 5

Mersin'de kalpazanlara suçüstü! ile ilgili etiketler Hatay Mersin Sahte Para Amerikan Doları sahte

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.