Aman 'Artı 1' kızmasın!... Mersin'de polisimizi şehit edenler PKK’lı çıkınca sus pus olanlar kimler?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Mersin’de polisevine yapılan alçak saldırının perde arkası ile terör örgütünün planını, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mersin'deki saldırı ve Yunanistan’ın provokatif eylemlerine sert sözlerini, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde tansiyonu yükselten hamleleri ile Türk-Yunan savaşı olasılığını tartıştı.

‘’ÖRGÜTÜN ŞEHİR KADROLARINDA UYUYAN HÜCELERİNDEN BİREYSEL EYLEMLER YAPILIYOR. ÖRGÜT BÖYLE MOTİVE EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR’’

Ceyhun Bozkurt, ‘’Mersin'in demografik yapısı önemli. Örgütler kozmopolit yapıları sever. Dokunulmaz' denen elebaşlarını etkisiz hale getiriyoruz. Bu örgütün motivasyonunu kırıyor. Örgüt bir taşla birkaç kuş vurmaya çalışıyor. Ercan, örgütün kadrosu olarak doğrudan örgütün yayın organlarında çalışıyor. Bunlar gazeteci falan değildir. Örgütün bültenlerinde çalışanlara gazeteci denmesini anlamıyorum. Gazete dediği PKK'nın yaptığı sivil katliamlarını öven bültenlerdir. CHP yönetimi hiçbir şeyden utanmadığı gibi bu raporun da arkasında dururlar. PKK'lı olduğu ortaya çıkınca suspus oldular. +1'i kızdırmak istemiyorlar. Örgütün şehir kadrolarında uyuyan hücrelerinden bireysel eylemler yapılıyor. Bireysel eylemlerle örgüt motive edilmeye çalışılıyor.

‘’HAYDUT DEVLET GİBİ HAREKET EDEN YUNANİSTAN’A KARŞI MÜDAHALE EDERSEK HUKUKİ HAKKIMIZI KULLANMIŞ OLURUZ’’

Lozan gereği buralarda sadece kolluk kuvveti bulunabilir. Türkiye'ye karşı açıkça zırhlı araç yığıyorlar. Biz gerekirse haydut devlet gibi hareket eden Yunanistan'a karşı müdahale edersek hukuki hakkımızı kullanmış oluruz.‘’ ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Aman 'Artı 1' kızmasın!... Mersin'de polisimizi şehit edenler PKK’lı çıkınca sus pus olanlar kimler? ile ilgili etiketler Mersin terör Saldırı PKK CHP HDP polisevi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.