Mersin'de duruşmalara koronavirüs engeli! Ertelendi...

İlk olarak Çin'de görülen ve tüm dünyaya büyük bir hızla yayılan koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Mersin ve Erdemli adliyelerinde tutuklu ve ivedi işler hariç olmak üzere, 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılan tüm duruşmalar ertelendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliği'nin 'koronavirüs hakkında alınacak tedbirler' konulu yazısı ile Sağlık Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileri kapsamında, yargılama faaliyetlerinin herhangi bir soruna sebebiyet vermeksizin tutuklu işlere yönelik yapılacak soruşturma ve kovuşturmalar ile ivedi sayılacak diğer hususlar haricinde duruşma ve keşiflerin ertelenmesi ve gerekli durumlarda SEGBİS uygulaması hususunun değerlendirilmesi istendi.

DURUŞMALAR ERTELENDİ

Bu kapsamda Mersin ve Erdemli adliyelerinde tutuklu ve ivedi işler hariç olmak üzere 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılacak olan duruşmalar ertelendi. Belirlenecek yeni duruşma tarihleri dosyanın taraflarına ayrıca bildirilecek.

(İHA)

Mersin'de duruşmalara koronavirüs engeli! Ertelendi... ile ilgili etiketler Mersin Koronavirüs Korona Sağlık Bakanlığı Duruşma dava erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.