Mersin Limanı'ndan ayrılan Türk gemisinde yangın çıktı!

İsrail basını Mersin Limanı'nda ayrılan bir geminin Haifa açıklarında yandığını duyurdu. İsrail basının Türk gemisi olduğunu iddia ettiği ancak kayıtlarda Panama bandıralı olarak görülen gemide kaç kişinin bulunduğu bilinmiyor. İsrail ordusunun gemi yangını ile ilgili yayın yasağı getirdiği iddia edildi...

İsrail’in çok okunan İngilizce gazetelerinden Haaretz, MSC Canberra isimli geminin Türkiye'den çıktığı ve Hayfa Limanı'na girmek üzere olduğu, Hayfa'nın birkaç kilometre ilerisinde ise alev aldığı duyuruldu.

İsrail basını, gemide kaç kişi bulunduğuna dair net bir bilgin olmadığını, kazada zarar gören olup olmadığının bilinmediğini, yangında bir terör ya da saldırı şüphesi olduğunu belirtti.

İsrail donanmasının olay yerine gittiği ve duruma müdahale ettiği açıklandı.

Yerel basın, güvenlik güçlerine dayandırdıkları haberde olayla ilgili bir soruşturma başlatıldığını aktardı.

Mersin Limanı'ndan ayrılan Türk gemisinde yangın çıktı!

Sivil kargo şilebinin Hayfa’nın birkaç kilometre açıklarında alev aldığı açıklandı. MSC Canberra isimli geminin Mersin Limanı’ndan çıktığı ve Hayfa Limanı’na girmek üzere olduğu açıklandı.

İsrail basını gemide kaç kişinin bulunduğuna dair net bir bilginin olmadığını ve dolayısıyla yaralanan olup olmadığının bilinmediğini aktardı. Yangında bir terör ya da saldırı şüphesi bulunurken, The Times of Israel isimli yayın kuruluşu İsrail ordusunun yayın yasağı getirdiğini duyurdu.

MÜRETTEBAT REHİN Mİ ALINDI?

İsrail’de İbranice yayın yapan gazeteler, Hayfa yakınlarına demirleyen gemiye kaçak giren iki kişinin gemiyi ele geçirmeye çalıştığını iddia etti. Bazı mürettebatı rehin alan ve gemiyi yakmakla tehdit eden saldırganların kimseye zarar vermediği belirtildi.

Yerel basında yer alan haberlerde olayın ve yangının kontrol altına alındığı belirtildi.

 

Mersin Limanı'ndan ayrılan Türk gemisinde yangın çıktı! ile ilgili etiketler Mersin İsrail yangın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.