Mersin İdman Yurdu Süper Lig'den düştü

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilen Mersin İdmanyurdu, ligden düşen ilk takım oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesindeÇaykur Rizespor, evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk etti.

Mücadeleyi Karadeniz ekibi 2-0'lık skorla kazanırken; bu sonuçla birlikte Mersin İdmanyurdu 3 hafta kala Süper Lig'e veda etmiş oldu.

Rizespor'a galibiyeti getiren golleri, 22. dakikada Ahmet İlhan Özek ve 74. dakikada Mehmet Akyüz kaydetti. Öte yandan ev sahibi ekipte Sylvestre, 26. dakikada kazandıkları penaltıda kaleci Nihat Şahin'i geçemedi.

Ümit Özat'ın rotasyona giderek genç oyuncularına şans verdiği mücadele sonrasında Mersin İdmanyurdu 21 puanda kaldı ve PTT 1. Lig'e düştü. Rizespor ise 34 puana yükselerek, ligde kalma yolund önemli bir adım attı.

Süper Lig'in 32. haftasında Rizespor deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacakken, Mersin İdmanyurdu ise evinde Antalyaspor'u konuk edecek.

Mersin İdman Yurdu Süper Lig'den düştü ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.