Mermi gibi gelip paramparça etti

Tokat'ın Erbaa ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Kavşağa giren bisiklet sürücüsü mermi gibi gelen motosikletin çarpması sonucu 150 metre sürüklendi. Bisiklet ise çarpmanın şiddeti ile parçalandı. Kazada 71 yaşındaki bisiklet sürücüsü can verdi. Motosikletteki iki kişi ise tedavi altına alındı.

Feci kaza Erbaa'dan geçen D- 100 kara yolunda meydana geldi. Bisikletiyle kavşaktan yolun karşısına geçmek isteyen 71 yaşındaki Şehri Kayabaş'a, Erbaa'dan Niksar istikametine yüksek hızda seyir halinde olan Hasan Malkoç yönetimindeki 16 SRK 17 plakalı motosiklet çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle bisiklet ve motosiklet yaklaşık 150 metre öteye savruldu. Kazada sonucunda Şehri Kayabaş olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Hasan Malkoç ile arkasındaki İbrahim Balahor ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. 

Mermi gibi gelip paramparça etti

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerindeki incelemenin ardından Şehri Kayabaş'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna konuldu.

Kaza anı yolu gören bir güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Mermi gibi gelip paramparça etti ile ilgili etiketler Tokat Erbaa Motosiklet bisiklet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.