Merkür, Balık burcunda ilerliyor! 3-9 Şubat haftası burçları neler bekliyor?

3 Şubat Pazartesi günü Merkür artık Balık burcunda ilerliyor. Hayallerimize yoğunlaşabilir ve çok duygusal olabiliriz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 3-9 Şubat haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı.

Haftaya tembel bir başlangıç yapabilir ve çalışmakta zorlanabiliriz. 3 Şubat Pazartesi günü 14:30 itibariyle hayatımız hareketlenmeye ve iletişim dünyamız canlanmaya başlıyor.

Bugün itibariyle Merkür artık Balık burcunda ilerliyor. Hayallerimize yoğunlaşabilir ve çok duygusal olabiliriz.

6 ve 7 Şubat tarihlerinde ev, aile ve güvenlikle ilgili konular gündemimizde olabilir.

9 Şubat Pazar günü Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Etkilerini 7 Şubat itibariyle görmeye başlayacağımız Dolunay'ın etkisi hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşatabilir. Gizli bir konu ortaya çıkabilir. Sanat dünyasındaki ünlü isimler ile ilgili önemli gelişmeler yaşabilir.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Merkür, Balık burcunda ilerliyor! 3-9 Şubat haftası burçları neler bekliyor? ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Mine Ayman 3 Şubat 6 Şubat 7 Şubat 9 Şubat Güvenlik balık dolunay aile başak terazi yay oğlak yengeç ikizler aslan Merkür boğa akrep
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.