Merkez Bankası, TOBB ve TÜİK! 'Kılıçdaroğlu seçimler için şov yaparak kamuoyunu yönlendiriyor!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, savunma sanayindeki son gelişmeleri, Deva Partisi Kurucusu Metin Gürcan'ın askeri casusluk suçlamasından tutuklanmasını, CHP'nin Mersin mitingi için dağıttığı kartlarda dikkat çeken Squid Game çağrısını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken TÜİK hamlesini masaya yatırdı.

"KILIÇDAROĞLU'NU HEDEFİ DEVLETE VE SİYASETE OLAN GÜVENİ SARSMAK"

Nedim Şener, "Z kuşağına hitap etmek için yapıyorlar. Bu gençleri mitinge davet etmenin en ulaşılabilir yolu. Bir algı çalışması yapıyorlar ama bir yerde hedefinden şaşıyor. Kılıçdaroğlu'nun hedefi devlete ve siyasete olan güveni sarsmak. Buradaki strateji çok tehlikeli. Kılıçdaroğlu bu kafayla yarın öbür gün MİT'in kapısına da gider. Kılıçdaroğlu'nun yapmaya çalıştığı çok tehlikeli bir şey. Kendince devletin sahibi benim havası yaratmaya çalışıyor. TÜİK'in yaptığı ders verici. Birinin Kılıçdaroğlu'na dur demesi lazımdı. Önümüzdeki seçim süreci için şov yaparak kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor." şeklinde konuştu.

"NASIL BİR SİYASAL MESAJ VAR BELLİ DEĞİL"

Mete Yarar, "Bu tür Türkiye'de çalışan bildiğiniz insanlar var ve bu çalışmalar içinde olduğunundan gurur duyarlar. Ona bir dokunulmazlık sağladığını düşünürler. Squid Game'li davetiye basmışlar. Birçok şeyi kimse sahiplenmiyor. Helalleşme diyor, kiminle helalleştiği belli değil. Yüzleşme diyor, kimin kiminle yüzleştiği belli değil. Burada nasıl bir siyasal mesaj var belli değil. Kime ne gönderme yapıyorsunuz, kim iyi, kim kötü? Bu tezkereye Suriye-Irak tezkeresine hayır diyip sonra Kandil'i bombalamak gibi bir şey." ifadelerini kullandı.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Merkez Bankası, TOBB ve TÜİK! 'Kılıçdaroğlu seçimler için şov yaparak kamuoyunu yönlendiriyor!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.