Merkez Bankası Başkanlığına Prof Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi

Sosyal medyada yer alan kabine değişikliği fısıltıları üzerine gözler resmi gazetenin internet adresine çevrildi. Herkesin aklına 'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusu geldi. Resmi Gazete'nin internet sayfası yoğunluk üzerine kesinti yaşadı. Merakla beklenen sayı gece yarısı açıklandı. Son dakika haberine göre, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevinden alındı. Yerine Prof Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi. Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden tek taraflı olarak çekildi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevinden alınarak, yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu atandı.


Merkez Bankası Başkanlığına Prof Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi

TÜRKİYE İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NDEN AYRILDI

Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararda şu ifadeler yer aldı:

 "Türkiye Cumhuriyeti adına 11/5/2011 tarihinde imzalanan ve 10/2/2012 tarihli ve 2012/2816 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanan Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'nin Türkiye Cumhuriyeti bakımından feshedilmesine, 9 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 3'üncü maddesi gereğince karar verilmiştir."

Merkez Bankası Başkanlığına Prof Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi ile ilgili etiketler Resmi Gazete kabine değişikliği iddia
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.