Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına atanan Mustafa Duman kimdir?

Merkez Bankası yönetiminde bir değişiklik daha yapıldı. Son dakika ajanslara düşen habere göre Merkez Bankası Başkan yardımcılığına Mustafa Duman atandı. Peki Mustafa Duman kimdir, kaç yaşında?

Mustafa Duman kimdir? Geçtiğimiz günlerde Şahap Kavcıoğlu'nun Merkez Bankası Başkanlığına getirilmesinden sonra bu kez de başkan yardımclığı görevi için yeni bir isim atandı. Son dakika haberine göre Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Mustafa Duman atandı. Peki Mustafa Duman kimdir?

​Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Mustafa Duman atandı | Murat Duman kimdir? nereli? kaç yaşında?

MUSTAFA DUMAN KİMDİR?

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı, yerine Mustafa Duman atandı. Duman, Morgan Stanley Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü'ydü.

Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına atanan Mustafa Duman kimdir? ile ilgili etiketler Merkez Bankası mustafa duman kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.