Merkel'den 'titreme' sorusuna yanıt!

Kamera önünde iki kez titreme nöbeti geçiren Almanya Başbakanı Angela Merkel, sağlık durumu ile ilgili gelen sorulara "İyiyim" diye cevap verdi.

Japonya'daki G-20 zirvesinde Alman DPA haber ajansına konuşan Angela Merkel, 'sağlığıyla ilgili endişelerin hızla yok olacağına inandığını' söyledi.

Titremesinin sebebi ve doktora görünüp görülmediği sorulduğunda ise Merkel 'doktora bildirilmesi gereken özel bir durum olmadığını' ifade etti.

Merkel perşembe günü Berlin'deki törende iki dakika boyunca titrerken görülmüştü.

 Gelecek ay 65 yaşına basacak olan Merkel, titremesi durana kadar kollarını kavuşturup bekledi. Bu sırada da kendisine uzatılan bir bardak suyu reddetti.

 Merkel daha önce de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin yanında titrerken görülmüş, sebebinin sıcak havalar nedeniyle 'su kaybı' (dehidrasyon) olduğunu söylemişti.

 

Merkel'den 'titreme' sorusuna yanıt! ile ilgili etiketler Almanya Angela Merkel Japonya Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.