Merkel titreme görüntüleri! Hastalığı ne?

Merkel titreme görüntüleri! Kiev'e giden Angela Merkel'in yaşadığı sağlık sorunu Almanya Başbakanı'nın hasta olduğu yorumlarıan neden oldu. Ukrayna'da bulunan Almanya Başbakanı Angela Merkel, resmi marşların okunduğu sırada şiddetli şekilde titredi. Yapılan haberler sonucunda resmi tören sırasında Merkel'in neden titrediği vatadanşlar tarafından büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. İşte Merkel titreme görüntüleri! Hastalığı nedir? Detaylar haberimizde...

Merkel, resmi törende fenalaştı Ukrayna'da bulunan Merkel, resmi marşların okunduğu sırada şiddetli şekilde titrediği görüldü. Yapılan haberler sonucunda resmi tören sırasında Merkel'in neden titrediği vatadanşlar tarafından büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. İşte Merkel titreme görüntüleri! Hastalığı nedir? Detaylar haberimizde...

Merkel titreme görüntüleri! Hastalığı ne?

Ukrayna'da bulunan Almanya Başbakanı Angela Merkel, resmi marşların okunduğu sırada şiddetli şekilde titredi.

Resmi temaslar için Ukrayna'nın başkenti Kiev'e giden Angela Merkel'in yaşadığı sağlık sorunu Almanya Başbakanı'nın hasta olduğu yorumlarıan neden oldu.

Kendini karşılayan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile milli marşlar için ayakta duran Merkel'in titrediği görüldü.

Alman Başbakan kendi ülke marşı okunduğu sırada titremesi arttı, durdurmak için ellerini ovuşturdu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

 

Merkel titreme görüntüleri! Hastalığı ne? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.