Merkel neden titredi? Hasta mı? İşte yanıtı...

Merkel neden titredi? Almanya Başbakanı Angela Merkel 1 hafta önce bir askeri tören sırasında titremiş ve ayakta durmakta zorluk çekmişti. Paniğe yol açan Merkel'in bu hali 'Bir şeyi yok' diyerek geçiştirilmişti. Ancak bugün Merkel yeni adalet bakanına görev teslim töreninde yeniden titredi. İnternette ise Merkel neden titredi, hasta mı, neden titriyor sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte merak edilen olayın perde arkası. Peki Merkel neden titredi? Hasta mı? Hastalığı ne? İşte yanıtı...

Merkel neden titredi? Geçtiğimiz günlerde askeri tören sırasında titreyerek çevresindekileri korkutan Angela Merken, bugün devir teslim töreni sırasında yeniden titredi. İnternette Merkel neden titredi, hasta mı, hastalığı ne sorularına yanıt aranıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar. Peki Merkel neden titredi? Yanıtı haberimizde...

MERKEL NEDEN TİTREDİ?

Merkel'in askeri tören sırasında istemsizce titrediği ve ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenmişti. Ellerini vücudunun önüne getirerek ayakta kalmaya çalışan Merkel'e tören sonrası 3 bardak su içirilerek müdahalede bulunulmuş, Zelenskiy ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlediği basın toplantısında, susuz kaldığı için rahatsızlandığını ve su içtikten sonra normale döndüğünü söylemişti, ancak doktorlar Merkel'in bu açıklamasına açıklama getirerek, yalanlamıştı.

Pratisyen doktor Mike Fitzpatrick konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Görüntüleri izledim ve çok garip olduğunu düşündüm. Birkaç dakika sonra uzaklaştı ve tamamen iyi görünüyordu çok garipti. Susuz kalmaktan bahsettiğimi okudum ama öyle olduğunu sanmıyorum. Normalde su kaybı olduğunda insanlar böyle titremez. Çok aç olunsa belki ama susuzluk bunu yapmaz" demiş, yüksek ateş, panik atak veya sıtma gibi hastalıkların titremeye neden olabileceğini ancak Merkel'in titremesinin bu nedenlerden kaynaklanmasının mümkün olmadığını söylemişti.

YİNE TİTREDİ

Sabahın erken saatlerinde Almanya'nın yeni adalet bakanına görev teslim töreni sırasında meydana gelen olayda Merkel, Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in yanında duruyordu. Merkel'e 1 bardak su verildi ancak reddetti. Yarım saat sonra parlamentoya gelen Merkel'in iyi olduğu öğrenildi.

G20 Zirvesi'ne katılmak üzere bugün Japonya'ya hareket edecek olan Merkel'in sözcüsü Steffen Seibert, her şeyin yolunda olduğunu ve planlandığı gibi devam edeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Japonya'da düzenlenen G-20 Zirvesi'ne katılacak olan Merkel'in hasta olup olmadığı ise Alman basını tarafından da açıklanmıyor.

Merkel neden titredi? Hasta mı? İşte yanıtı... ile ilgili etiketler Angela Merkel
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.