Merkel, Ivanka Trump'a öyle bir baktı ki...

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yanında oturan Ivanka Trump'a bakışı sosyal medyada çok konuşuldu. Merkel'in Beyaz Saray ziyareti dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

ABD Başkanı Trump'ın el sıkışmayı reddetmesinin ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel bu kez de ABD Başkanı'nın kızı Ivanka Trump'a bakışlarıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

Merkel, Ivanka Trump'a öyle bir baktı ki...

Resmi bir unvanı bulunmamasına rağmen Merkel'in hemen yanında oturan Ivanka Trump'a Almanya Başbakanı'nın bakışları dikkat çekti.

Merkel, Ivanka Trump'a öyle bir baktı ki... - Resim : 2

Ivanka Trump'ın yanına oturduğunu gören Merkel, bir süre sorgulayan bakışlar atsa da daha sonra Ivanka ile sohbet etmeye başladı.

Merkel, Ivanka Trump'a öyle bir baktı ki... - Resim : 3

Trump'ın Merkel'e kızı üzerinden mesaj verdiği iddia ediliyor. Donald Trump'ın Merkel'e, "Benimle diyaloğu ancak kızım üzerinden kurabilirsin" mesajını verdiği ileri sürülüyor.

Merkel, Ivanka Trump'a öyle bir baktı ki... ile ilgili etiketler merkel ivanka bakış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.