Merih Demiral'ın sakatlığını umursamadı!

Merih Demiral'ın sezonu kapatmasına sebep olan talihsiz sakatlığının ardından takım arkadaşının yaptığı paylaşım tepki çekti.

Merih Demiral'ın sakatlığı sonrası takım arkadaşı Matthijs De Ligt'in yaptığı paylaşım büyük tepki topladı. Genç Hollandalının umursamaz tavrı, taraftarları çileden çıkardı.

Sezonu kapatan milli oyuncu için hemen hemen her kesimden "geçmiş olsun" mesajı yağarken, Hollandalı savunma oyuncusunun aynı mevkide oynadığı takım arkadaşı için herhangi bir dilekte bulunmaması dikkat çekti.

Merih Demiral'ın sakatlığını umursamadı!

De Ligt'in Merih için mesaj yayınlamaktansa Bonucci ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaşması büyük tepki topladı.

Sezonun geri kalanında Bonucci'nin savunma hattındaki yeni partneri olacak Matthijs de Ligt, bu tavrıyla taraftarları çileden çıkardı.

Son dönemde ilk 11'de yer almaya başlayan ancal talihsiz bir sakatlık sonrasında sezonu kapatan Merih, siyah-beyazlı takımda 7 müsabakada forma giyerken 1 gol attı, 1 kez de asist yaptı.

 

Merih Demiral'ın sakatlığını umursamadı! ile ilgili etiketler İtalya Merih Demiral Juventus Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.