Merih Demiral'dan kötü haber!

Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağı koptu. Sezonu kapatan milli oyuncu, Euro 2020'de yer alamayacak.

A Milli Futbol Takımı'na Yusuf Yazıcı'nın ardından Merih Demiral'dan da kötü haber geldi. Juventus'un Roma'yı deplasmanda 2-1 yendiği maçın 16. dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalan Merih Demiral'ın, sol ön diz çapraz bağı koptu. Sezonu kapatan milli oyuncu, Yusuf Yazıcı gibi Euro 2020'deki Türkiye kadrosunda yer alamayacak.

Juventus da kulüp internet sitesinden oyuncunun sağlık raporunu yayınladı ve milli oyuncunun ön çapraz diz bağının koptuğunu duyurdu. Siyah-beyazlılar, 21 yaşındaki milli stoperin önümüzdeki günlerde ameliyat edileceğini açıkladı.

Juventus oyuncuyla ilgili sağlık raporuyla birlikte bir de mesaj yayımladı ve "En kısa zamanda geri dön. Seni bekliyor olacağız" ifadelerine yer verdi.

Merih Demiral'dan kötü haber!

RONALDO DA UNUTMADI

Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından Merih Demiral paylaşımında bulundu. Portekizli yıldız, Roma maçının 19. dakikasında sakatlanan Merih'i unutmadı.

Ronaldo, Merih'e sarıldığı bir fotoğrafı paylaşırken "Geçmiş olsun kardeşim" notunu düştü.

Merih Demiral'ın yerde kaldığı pozisyonda yardımına ilk koşan isim de Cristiano Ronaldo olmuştu.

 

Merih Demiral'dan kötü haber! ile ilgili etiketler Juventus Serie A Merih Demiral sakatlık çapraz bağ Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.