Merih Demiral ve takımı Atalanta Ahmet Çalık'ı unutmadı!

İtalya Kupası'nda Atalanta - Venezia maçı sonrası Milli futbolcu Merih Demiral ve takım arkadaşları trafik kazasında hayatını kaybeden Milli futbolcu Ahmet Çalık'ı andı.

Seri A takımında oynayan Merih Demiral ve takım arkadaşları maçtan sonra soyunma odasında "Ahmet Çalık huzur içinde yat (RIP)" yazılı beyaz bir tişört giydiler.

Merih Demiral'ın 90 dakika forma giydiği İtalya Kupası maçı Atalanta - Venezia maçının 2-0'lık Atalanta galibiyetle sonuçlanmasının ardından Lacivert Siyahlılar son 16'ya kaldı. Maçtan sonra ise geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı unutmadı.

Demiral, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla, maçtan sonra soyunma odasında Atalantalı oyuncular olarak üzerinde "Ahmet Çalık huzur içinde yat (RIP)" yazılı beyaz bir tişört açarak, Çalık'ı andıklarını gösterdi.Ankara-Niğde otoyolunda seyir halinde olan Ahmet Çalık'ın kullandığı otomobil, dün sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrilmişti.

Merih Demiral ve takımı Atalanta Ahmet Çalık'ı unutmadı! ile ilgili etiketler Merih Demiral atalanta Ahmet Çalık tişort
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.