Merih Demiral müjdesi

İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, sakatlığını atlattı ve Sassuolo maçının kadrosuna dahil edildi.

Milli yıldız Merih Demiral'dan müjdeli haber geldi. 12 Ocak'ta Roma ile oynanan mücadelede çapraz bağları kopan ve uzun süre sahalardan uzak kalan yıldız futbolcu, takımının bu akşam çıkacağı Sassuolo deplasmanında hocası Maurizio Sarri tarafından kadroya dahil edildi.

186 GÜN SONRA

Son iki haftadır bireysel olarak çalışan ve geçtiğimiz günlerde takım çalışmalarına da başlayan Demiral, 186 gün sonra bir müsabaka kadrosuna alındı.

Juventus'un şampiyonluk yarışında çıkacağı zorlu Sassuolo maçı 22.45'te başlayacak. Teknik direktör Sarri, bu kritik maçın kadrosunu ise şu isimlerden oluşturdu: 

Kaleciler: Szczesny, Pinsoglio, Buffon.

Defanslar: Chiellini, De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani, Merih Demiral.

Orta sahalar: Pjanic, Ramsey, Matuidi, Rabiot, Bentancur, Bricklayer.

Forvetler: Cristiano Ronaldo, Dybala, Douglas Costa, Higuain, Bernardeschi, Olivieri.

NE OLMUŞTU?

Serie A'nın 19. haftasında Juventus'un Roma ile 12 Ocak’ta deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı maçın, 3. dakikasında takımını öne geçiren golü atan Merih Demiral, 19. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalmıştı.

Sol dizinden sakatlanan ve ameliyat edilen Merih Demiral'ın 6-7 ay sahalardan uzak kalacağı duyurulmuştu. Milli oyuncu, mayıs ayında saha çalışmalarına başladığını açıklamıştı.

Merih Demiral müjdesi ile ilgili etiketler Merih Demiral Juventus sakatlık sassuolo
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.