Merih Demiral takım arkadaşlarına sitem etti

Macaristan maçında takım arkadaşları Merih Demiral'ı isyan ettirdi. Üst üste basit hatalar yapan takıma öfkelenen yıldız stoperin isyanı kameralara yansıdı. A Milli Takım'ın en sevilen ismi haline gelen Merih, milli maç akşamına yine damgasını vurdu.

A Milli Takım'ın yıldız stoperi Merih Demiral, Macaristan'a deplasmanda 2-0 mağlup olup UEFA Uluslar B Ligi'nden C Ligi'ne düştüğümüz kara gecede duygularını paylaştı.

Juventus'un 22 yaşındaki futbolcusu, "Böyle bitmemeliydi, İstediğimiz gibi gitmedi. Gerçekten çok üzgünüz. Böyle bitmemesi lazımdı, öz eleştiri yapmalıyız. Bu takım Türk halkına çok sevinç yaşattı, yine yaşatacak inşallah. Gerektiği gibi oynayacağız ve karakter ortaya koyacağız. Bundan ders alacağız" ifadelerini kullandı.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Budapeşte'te 1-0 geriye düştüğümüz dakikalarda 1 gol, B Ligi'nde kalmamızı sağlayacaktı. Maça yedeklerle çıkan Macarlar'a bırakın gol atmayı, pozisyona dahi giremezken kalemizde üst üste tehlikeler atlattık. Caner'in, Ozan Kabak'ın ve Nazım'ın arkasını toplamaktan bıkan Merih'in isyanı 89'da maçı canlı yayınlayan TRT 1'in ekranına yansıdı. "Ya yeter artık" diye arkadaşlarına kızan Merih'in bu isyanı sosyal medyada gündem oldu.

Merih Demiral takım arkadaşlarına sitem etti ile ilgili etiketler Merih Demiral A Milli Takım uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.