Juventus'ta Merih Demiral sakatlandı

Juventus'un yıldız stoperi Merih Demiral'ın sağ iliopsoas kasında gerilme tespit edildi. İtalyan kulübünden yapılan açıklamada milli stoperin en az 10 gün tedavi süreci geçireceği belirtildi. Milli futbolcu, Devler Ligi'ndeki Ferençvaroş maçı ile Seria A'daki Benevento ve Torino maçlarında forma giyemeyecek.

İtalyan devi Juventus, milli futbolcu Merih Demiral'ın sakatlığı sebebiyle 10 gün sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Serie A ekibi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 22 yaşındaki stoperin Juventus Sağlık Kliniği "J Medical"de MR tetkikinin yapıldığı ve sağ iliopsoas kasında gerilme tespit edildiği belirtildi.

Siyah-Beyazlı kulüp, Merih Demiral'ın beklenen iyileşme süresinin 10 gün olduğunu bildirdi. Merih, Juve'nin geçen cumartesi Cagliari ile evinde oynadığı ve 2-0 kazandığı maça ilk 11’de başlamış ve 90 dakika mücadele etmişti.

Juventus'ta Merih Demiral sakatlandı

Juventus'ta Merih Demiral sakatlandı ile ilgili etiketler Merih Demiral Juventus Serie A A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.